Rena Rama Verkstan

– För Din Kreativitet –

Demokväll på torsdag november 5, 2007

Filed under: Diverse — Rena Rama Verkstan - För din kreativitet @ 22:51

På torsdag är det dags för demokväll här. Monica från Metalimo kommer hit och demar julkort och julscrap. Himla kul ska det bli. Hon tar med sig bl.a Prism Metallic vit, och det blir så att folk får prova på. Hon kommer också att visa embossing med clearstamps. Först tänkte jag att hon skulle stå uppe i butiken, men sen jag snackade med henne och det blev bestämt att kunderna ska kunna prova själva, så flyttar vi ner demon till kurslokalen istället. Då får fler plats att prova, och det blir inte så toktrångt uppe i butiken. Jag kommer att köra rabatt på allt i butiken den kvällen också.

Cuttlebugen har kommit hem. Jag ska nog plocka upp ett visningsex till på torsdag. Ska försöka lära mig den också, men hur svårt kan det vara egentligen.

Har jag berättat om julmarknaden som vi anordnar till julskyltningen? Det ramlar på en massa hantverkare som vill vara med, detta blir hur bra som helst. Å, du vet väl vart vi ska vara? Hört talas om Åbergska Gården? inte det?Nåja, Bergkvistska då? Blir du nyyyfiken nu?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s